De Bijenkorf

Black Friday bij de Bijenkorf 2019

Bijenkorf heeft afgelopen 4 jaar meegegaan aan Black Friday. Dit jaar zijn ze ook weer deelnemer van Black Friday. En dat is fijn! De Bijenkorf heeft namelijk volop keuze in artikelen. De vraag blijft natuurlijk; met welke artikelen? Geloof ons maar: HEEL VEEL! Heb je geen zin in al die drukte in de winkels? Ook online is het naar alle waarschijnlijkheid 27 november Black Friday bij de Bijenkorf 

Wanneer start Black Friday Bijenkorf?

Datum is nog net bekend, maar vorig jaar ging Black Friday al de woensdag van start. Zet het dus in je agenda of geef je op voor de deal-alert. Black Friday Bijenkorf duurt waarschijnlijk tot en met Cyber Monday. Wees er wel snel bij want het is net zo dolletjes als de 3 dolle dwaze dagen.

Op welke artikelen korting tijdens Black Friday Bijenkorf?

Vorig jaar waren er leuke kortingen van 30% op meer dan 40.000 artikelen. Dit kan variëren van kortingen op speelgoed, fashion, cosmetica, kinderkleding, lingerie en nog veel meer aanbiedingen op topmerken.

Voor wie is het Black Friday bij de Bijenkorf?

Voor iedereen die van winkelen houdt en exclusiviteit belangrijk vindt. Bestel je online je artikelen dan worden deze gratis verstuurd en kun je gratis retourneren. Wel zo fijn!

>>>> Naar de Bijenkorf 

Wat is Black Friday?

Black Friday (ook wel zwarte vrijdag genoemd) is overgewaaid uit de VS. Op deze vrije vrijdag gaat iedereen massaal kerstinkopen doen. Denk aan speelgoed, elektronica, kleding, schoenen, tassen en nog veel meer.  Winkeliers stunten deze op deze zwarte vrijdag enorm met hun prijzen. Zowel online als in de fysieke winkels is het een drukte van jewelste.
  In Nederland zijn deze dag niet heel mensen vrij, maar toch doen steeds meer winkeliers mee met Black Friday. Vooral de grote winkelketens als Bol.com, ICI Paris, Omoda, Intertoys, Media Markt, Coolblue en dus ook De Bijenkorf. Toch zien we ook steeds meer kleinere winkeliers die zich aansluiten.

Comments are closed.