Black Friday bij de Blokker

Black Friday 2019 Blokker

Blokker Black FridayDe doet dit jaar ook weer mee met Black Friday Blokker heeft een groot assortiment aan witgoed zoals koelkasten, vriezers, stofzuigers maar ook games en accessoires voor de Playstation 4 en X-Box en speelgoed. Blokker geeft tijdens Black Friday 4 dagen lang veel korting op heel veel artikelen waaronder dus ook elektronica en witgoed. Bekijk de dagdeal hieronder.

Wat is Black Friday ?

Black Friday (ook wel zwarte vrijdag genoemd) is overgewaaid uit de VS. Op deze vrije vrijdag gaat iedereen massaal kerstinkopen doen. Denk aan speelgoed, elektronica, kleding, schoenen, tassen en nog veel meer.  Winkeliers stunten deze op deze zwarte vrijdag enorm met hun prijzen. Zowel online als in de fysieke winkels is het een drukte van jewelste.

In Nederland zijn deze dag niet heel mensen vrij, maar toch doen steeds meer winkeliers mee met Black Friday. Vooral de grote winkelketens als de Bijenkorf, Bol.com, ICI Paris, Omoda, Intertoys, Media Markt en dus ook Blokker. Toch zien we ook steeds meer kleinere winkeliers die zich aansluiten en dan vooral in de fysieke winkels. Denk aan de boetiek op de hoek of de drogisterij in het winkelcentrum. 

Wanneer is Black Friday Blokker?

Op 29 november om 00:00 uur gaat Black Friday van start. Zet het dus in je agenda of geef je op voor de deal-alert. Black Friday Blokker duurt naar alle waarschijnlijkheid tot en met Cyber Monday

Waarom kopen tijdens Black Friday bij Blokker?

Omdat je hoge kortingen kunt verwachten en je zo bespaart op Speelgoed en Witgoed. Daarnaast is verzending en retourneren gratis. 

Comments are closed.