Black Friday korting op Elektronica & Witgoed

Black Friday is de beste tijd van het jaar om goedkoop elektronica & witgoed te kopen. Denk aan laptops, tablets, smartphones, tv’s, wasmachines, spelcomputers van bekende merken als Sony, Apple en Playstation.

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday start dit jaar op vrijdag 24 november. Bij veel deelnemende webshops in de nacht van donderdag op vrijdag om 00:00 uur. Reserveer dus donderdagnacht in je agenda. Sommige webshops starten zelfs al met kortingen op Thanksgiving Day. Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan gratis in voor de Black Friday Deal-Alert. 

Hieronder tref je een overzicht aan van de beste aanbieders die zeker met topdeals komen tijdens Black Friday Elektronica 2023. 

Black Friday Elektronica 2023:

Black Friday Coolblue 

Black Friday ElektronicaCoolblue doet alles voor een glimlach en zeker op Black Friday. Voorgaande jaren aanbiedingen op Google Home, Dyson, Samsung QLed en Bose Quiet. 

Naar CoolblueBlack Friday Deals

Black Friday Media Markt 

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt zal ook dit jaar weer meedoen met Black Friday. 

Ga snel naar de website want op=op. 

Naar MediaMarktBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Bol.com 

Blackfriday speelgoedBol.com is trouw aan Black Friday. Fijne aan Bol.com is dat je er zo’n beetje alles kunt kopen en op verschillende producten korting kunt verwachten zoals op boeken, speelgoed, babyartikelen, games en elektronica. Iedere dag komen er aanbiedingen bij. 

   Naar Bol.comBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Expert 

Black Friday Electronica winkelsDe Expert is ook van de partij tijdens Black Friday! De hele week zullen er super veel aanbiedingen zijn. Op Black Friday hele bijzondere aanbiedingen! 

Meer lezen over Expert en Black Friday

Naar ExpertBlack Friday Deals

Black Friday Paradigit 

Black Friday ParadigitWe zien op de website dat Paradigit deelneemt aan Black Friday 2021. We kunnen kortingen tot wel 50% verwachten op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad. Lees meer over Paradigit en de live deals.

Naar ParadigitBlack Friday

Black Friday Blokker 

Blokker Black FridayDe Blokker doet dit jaar ook weer mee met Black Friday. Blokker heeft een groot assortiment aan witgoed zoals koelkasten, vriezers, stofzuigers maar ook games en accessoires voor de Playstation 4 en X-Box en speelgoed. Dit jaar geven ze tot 50% korting op veel artikelen waaronder dus ook elektronica en witgoed. Meer over Blokker en Live Deals. 

Naar BlokkerBlack Friday Deals

HEMA Black Friday 

Hema Black FridayHEMA blijft populairder onder de elektronica. Dat komt omdat ze hele goede betaalbare keukenapparatuur verkopen, maar bijvoorbeeld ook leuke fotocamera’s. HEMA doet ook dit jaar weer mee met Black Friday,

Naar HEMABlack Friday Deals

Black Friday Alternate 

alternate Black FridayAlternate is al een paar jaar deelnemer van Black Friday. Dit jaar mogen wij ze weer op de lijst Black Friday Elektronica & Witgoed plaatsen. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Alternate is ook gespecialiseerd in gaming en dan met name voor de PC. Maar ze verkopen ook stofzuigers en speelgoed. Van alle markten thuis dus. Bekijk hier de dagdeals van Alternate.

Naar AlternateBlack Friday

Samsung Black Friday 

Samsung Black FridaySamsung doet dit jaar ook mee met Black Friday. Samsung verkoopt onder andere de Smartphone Galaxy, wasmachines, tv’s, koelkasten, stofzuigers en andere huishoudelijke producten 

Naar SamsungBlack Friday

Black Friday Conrad  

Black Friday ConradBlack Friday is ook volgens Conrad de beste tijd van het jaar om je slag te slaan en de allerbeste aanbiedingen binnen te slepen. Black Friday wordt bij Conrad de dag Tech Friday genoemd. Een dag vol superaanbiedingen. Aanbiedingen worden gegeven bijvoorbeeld op de FitBit Versa Special Edition Smartwatch . Conrad deelt ook mee met Black Friday 2020. Schrijf je in voor de deal-alerts en je weet als eerst wat de deals voor dit jaar gaan worden.

Naar ConradBlack Friday Deals

Comments are closed.