Elektronica & Witgoed

Black Friday is de beste tijd van het jaar om goedkoop elektronica & witgoed te kopen. Denk aan laptops, tablets, smartphones, tv’s, wasmachines, spelcomputers van bekende merken als Sony, Apple en Playstation.

Wanneer Black Friday 2017?

Black Friday start op 24 november dit jaar. Bij veel deelnemende webshops in de nacht van donderdag op vrijdag om 00:00 uur. Reserveer donderdagnacht in je agenda. Sommige webshops starten zelfs al met kortingen op Thanksgiving Day. Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan gratis in voor de Black Friday Deal-Alert. 

Hieronder tref je een overzicht aan van de beste aanbieders die zeker met topdeals komen tijdens Black Friday Elektronica 2017. 

Black Friday Electronica 2017:

Black Friday Media Markt (gestart)

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt werkt tijdens het Black Friday weekend veel met cashback acties. Bij Cash Back deals koop je de actieproducten gewoon tegen de normale verkoopprijs en krijg je het cashback bedrag later teruggestort op je rekening. Je dient je hiervoor wel te registreren en zelf het bedrag online ‘terugvragen’.

Actieduur: 24 november tot en met 26 november 2017

Naar MediaMarktBlack Friday Deals

Black Friday Coolblue (gestart)

Black Friday ElektronicaCoolblue is gestart met Black Friday. Dit is de primeur!  Lees meer over Coolblue en live deals.  Iedere dag komen er nieuwe aanbiedingen bij. SONOS komt 24 november in de aanbieding! En voor de VR-fans: De Oculus RIFT zal ook verschijnen.  

Actieduur: 17 november tot en met 26 november 2017

Naar CoolblueBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Bol.com (gestart)

Blackfriday speelgoedBol.com heeft voorgaande jaren ook meegedaan met Black Friday en Cyber Monday. En ook tijdens Black Friday 2017 zijn ze weer van de partij! Fijne aan Bol.com is dat je er zo’n beetje alles kunt kopen en op verschillende producten korting kunt verwachten zoals op boeken, speelgoed, babyartikelen, games en elektronica

Actieduur: 20 november tot en met 27 november 2017

   Naar Bol.comBlack Friday Deals

Black Friday Wehkamp (gestart)

WehkampBlack Friday Elektronica geeft tijdens Black Friday hoge kortingen op elektronica, fashion, gaming en speelgoed. Wehkamp heeft merken als Apple,Sonos, Samsung, HP, Acer, Lenovo, JBL, Harman Kardon, Huawei Bosh, Miele en nog veel meer meer A-merken. De korting lopen tot 20% Dit jaar zullen ze vast en zeker weer mooie artikelen selecteren. 

Actieduur: 23 november tot en met 26 november 2017

Naar WehkampBlack Friday Deals

Black Friday BCC (warming up)

BCC Black FridayTijdens het Black Friday weekend (tot met Cyber Monday 27 november) van BCC gaan bijna alle prijzen in het assortiment omlaag. BCC geeft grote korting op duizenden artikelen, dus daar zit ook voor jou iets aantrekkelijks bij. Of je nou een televisie, een telefoon, een tablet of een wasmachine wilt kopen, het Black Friday weekend van BCC is de tijd om toe te slaan. Goedkoper wordt het namelijk niet meer. Meld je aan voor de BCC nieuwsbrief en win een SAMSUNG Full HD TV. 

Actieduur: 24 november tot en met 26 november 2017

Naar BCCBlack Friday Deals

Black Friday Paradigit (gestart)

Black Friday ParadigitWe zien op de website dat Paradigit deelneemt aan Black Friday op 23 november 2017. Dat is een dag eerder dan de officiële start van Black Friday op 24 november.  We kunnen kortingen tot wel 70% verwachten op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad. Lees meer over Paradigit en de live deals.

Actieduur 23 november tot en met ….?

Naar ParadigitBlack Friday

Black Friday Blokker (gestart)

Black Friday blokkerDe ‘vernieuwde’ Blokker doet dit jaar ook weer mee met Black Friday. Blokker heeft een groot assortiment aan witgoed zoals koelkasten, vriezers, stofzuigers maar ook games en accessoires voor de Playstation 4 en X-Box en speelgoed.  Dit jaar geven ze tot 30% korting op veel artikelen waaronder dus ook elektronica en witgoed. Meer over Blokker en Live Deals. 

Actieduur: 24 november tot en met 26 november 

Naar BlokkerBlack Friday Deals

Black Friday Alternate (gestart)

alternate Black FridayAlternate is al een paar jaar deelnemer van Black Friday. Dit jaar mogen wij ze weer op de lijst Black Friday Elektronica & Witgoed plaatsen. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Alternate is ook gespecialiseerd in gaming en dan met name voor de PC. Maar ze verkopen ook stofzuigers en speelgoed. Van alle markten thuis dus. Bekijk hier de dagdeals van Alternate.

Actieduur: 24 november tot en met 27 november 2017

Naar AlternateBlack Friday

Samsung Black Friday (gestart)

Samsung Black FridaySamsung doet dit jaar ook mee met Black Friday 2017. Samsung verkoopt onder andere de Smartphone Galaxy, wasmachines, tv’s, koelkasten, stofzuigers en andere huishoudelijke producten 

Actieduur: 24 november tot en met 27 november 2017

Naar SamsungBlack Friday

Black Friday Conrad (gestart)

Black Friday ConradBlack Friday is ook volgens Conrad de beste tijd van het jaar om je slag te slaan en de allerbeste aanbiedingen binnen te slepen. Vorig jaar werd Black Friday bij Conrad de dag Tech Friday genoemd. Een dag vol superaanbiedingen. Aanbiedingen werden gegeven bijvoorbeeld op iPhone 6, Playstation en Sonos. Conrad deelt ook mee met Black Friday 2017. Schrijf je in voor de deal-alerts en je weet als eerst wat de deals voor dit jaar gaan worden.

Actieduur: 24 november tot en met 27 november. 

Naar ConradBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Expert (gestart)

Black Friday Electronica winkelsDe Expert doet ook in dit jaar weer mee met Black Friday Elektronica. Vorig jaar heeft deze electronica & witgoed specialist vanaf Black Friday tot en met Cyber Monday heel veel korting gegeven. 4 dagen lang dus! Expert heeft een ruim assortiment in wasmachines, magnetrons, computers (ook iPads), stofzuigers, etc. Zeker de moeite waard om op deze dag een grote aankopen te doen, want de rest van het jaar tref je het niet meer zo goedkoop. Meer lezen over Expert en Black Friday

Actieduur: 24 november tot en met 26 november 2017
Topacties:  50 euro korting op een Sonos PLAY:1 43% korting op een iPhone 5 16 GB (Refurbished A-Grade) 20% korting op een Acer ES1-572-568R laptop

Naar ExpertBlack Friday Deals

Black Friday Central Point (gestart)

Black Friday Central PointCentral Point richt zich naast de zakelijke klant ook gewoon op consumenten. Dat is wel zo prettig want Central Point doet al een aantal een jaren met Black Friday. Vooral producten als de MacBook Pro, iPhone 8, Iphone X of iPad komen voorbij met flinke korting tijdens Black Friday. Central Point begint al 20 november duurt tot en met 27 november.

> Actieduur: 20 november tot en met 27 november 2017. 

CentralpointBlack Friday

Deel deze Black Friday dealsShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest