Paradigit

Black Friday ParadigitBlack Friday Paradigit
Paradigit is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een van de bekendste computerspecialisten van Nederland. Sinds een aantal jaren voert Paradigit naast haar eigen merk ook kant-en-klare A-merk systemen van onder andere Apple, ASUS, HP, Dell, Lenovo en MSI. Het productenaanbod van Paradigit heeft zich ook uitgebreid met o.a. laptops, telefoons, tablets en randapparatuur. Maar waar Paradigit vooral in opvalt, is de brede kennis van de producten en de technische service die aan klanten wordt aangeboden. Daarom mag Black Friday Paradigit niet ontbreken op onze lijst!

Wanneer is Black Friday Paradigit?

We zien op de website dat Paradigit deelneemt aan Black Friday op 23 november 2017. Dat is een dag eerder dan de officiële start van Black Friday op 24 november. Of deze actie duurt tot en met maandag (Cyber Monday) 27 november 2017? Dat is nog even de vraag. 

Op welke artikelen korting tijdens Black Friday Paradigit?

Enorme kortingen tot wel 70% op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad.

Voor wie is Black Friday Paradigit?

Er staat echter maar één iemand centraal bij Paradigit: de klant. Dus jij! Bezorging is vanaf EUR. 50,- gratis.

Kun je niet wachten tot Black Friday? Bekijk dan de dagdeals hieronder, deze zijn namelijk niet mis! 

Deel deze Black Friday dealsShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest