Omoda Black Friday

Omoda Black Friday

Omoda Black Friday

Wil jij je nieuwe laarzen voor een wel heel mooi prijsje in huis? Of heb je nog een lieveling onder de sneakers? Op vrijdag 24 november is het weer zover: Black Friday! En goed nieuws; Omoda doet ook dit jaar weer mee.

Wanneer start Omoda met Black Friday precies?

Op 24 november start bij Omoda Black Friday. Of de actie duurt tot en met maandag (Cyber Monday) 27 november 2017? Dat is nog even de vraag. Vorig jaar duurden de actie 24 uur. Waar gaat Omoda ons in 2017 brengen? Zorg ervoor dat je klokslag middennacht klaar zit! Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan in voor onze deal-alert. 

Welke artikelen tijdens Black Friday?

In de online shop én winkel van OMODA kreeg je vorig jaar heel de dag 20 procent korting op alles. Dus ook op die nieuwe tas, bijpassende sjaal, coole cowboylaarzen en fijne sieraden bespaar je gewoon.

Voor wie is Omoda Black Friday?

Omoda Black Friday is voor iedereen die dol is op schoenen, houdt van gemak en graag korting wilt. Wie niet ;-)? Online heb je trouwens geen lange wachtrijen bij de kassa, heb je wel een mooi overzicht van alle schoenen en kun je kosteloos retourneren. Tevens kun je je gratis aansluiten bij Club Omoda. Je krijgt bijvoorbeeld een kortingscode op je verjaardag en je betaalt nooit verzendkosten als member van Club Omoda.

Leuke feitjes over Omoda

In 2017 ging niet alleen de Thuiswinkel Awards in de categorie schoenen naar Omoda. Ook de Excellence Award in de categorie Fashion & Lifestyle hebben ze gewonnen.

Welke fashion items heb jij op je lijstje staan voor Black Friday?

Naar OmodaBlack Friday

Deel deze Black Friday dealsShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest