Apple

Tijdens Black Friday wordt er tegenwoordig ook in Nederland op verschillende Apple producten korting gegeven. Denk aan iPhones, MacBooks Pro, iPads en Mac’s. Je kunt je tijdens dit weekend naar de drukke (lees: hele drukke winkels) winkels begeven om daar je Apple aankopen te doen, maar ervaring leert dat online shoppen de meeste kans van slagen heeft. Geen lange wachttijden en -rijen, beter overzicht in de prijzen en producten, gratis verzenden en retour. Kortom, veel voordelen! Hieronder tref je een overzicht aan van Apple dealers die met  mee doen met Black Friday Apple 2017. 

We weten nog niet wat voor Apple producten er in aanbiedingen komen tijdes Black Friday 2017. Dit wordt door de winkeliers aan ons pas vlak voor de start bekend gemaakt (schrijf je in voor onze deal-alert en je bent er al eerste bij). Wel kunnen we je vertellen wat er vorig jaar tijdens Black Friday is weggegeven. Dan heb je een beetje een idee wat voor soort aanbiedingen er gaan komen. 

Datum Black Friday en Cyber Monday 2017

Het Apple Black Friday Kortingsweekend bij de deelnemende webshops begint op vrijdag 24 november en kan wel duren tot en met maandag (Cyber Monday) 27 november 2017. Sommige winkels kiezen voor 1 dag en andere winkels voor 4 dagen. Ook zijn er winkels die al 20 november beginnen. 

Deelnemende Back Friday Apple winkels:

Black Friday Amac 

Black Friday Apple Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 46 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod is dit een hele goed plek voor je Black Friday Apple-aankopen. Tijdens Black Friday 2017 wordt er 5% korting gegeven op Macs, iPads en Apple TVs. En mooi nieuws: Op diverse Apple Watch modellen wordt 80% korting gegeven! Daarnaast komen er ook nog extra kortingen op diverse accessoires. Zorg dat je er op tijd bij bent! 

> Actieduur: 24 november tot en met zondag 26 november 2017 

Naar AmacBlack Friday

Black Friday Apple Coolblue 

Black Friday CoolblueCoolblue is gestart met Black Friday. De iPhone 7 is in de aanbieding. Daarnaast de Apple MacBook Air 13 en de Apple MacBookpro 15 touch Bar. Bekijk het snel! Iedere dag komen er aanbiedingen bij. 

> Actieduur 17 november tot en met 26 november 2017. 

Naar CoolblueBlack Friday

Black Friday Elektronica Bol.com 

Blackfriday speelgoedBol.com heeft voorgaande jaren ook meegedaan met Black Friday en Cyber Monday. En ook tijdens Black Friday 2017 zijn ze weer van de partij! Fijne aan Bol.com is dat je er zo’n beetje alles kunt kopen en op verschillende producten korting kunt verwachten zoals op boeken, speelgoed, babyartikelen, games en elektronica. En dus hopelijk ook Apple!

Actieduur: 20 november tot en met 27 november 2017

   Naar Bol.comBlack Friday Deals

Black Friday YourMacStore 

Black Friday AppleYourMacStore is dé online Apple expert van Nederland. Ze hebben een grote assortiment Apple producten en scherpe prijzen. Bij aankoop van een Apple product ben je altijd verzekerd van 3 jaar garantie. Ook tijdens het Black Friday Apple weekend! Het lijkt erop dat ze al een begin hebben gemaakt. Klik hier voor de aanbiedingen op Macs en hier voor de Macbooks 

TOPDEALS:

• De MacBook Air is te bestellen voor: €919,-;
• MacBookPro 15 inch is te bestellen voor: €1999,-;
• MacBook Pro 13 inch is te bestellen voor €1609,-;
• Macbook Pro 15 inch met touchbar is te bestellen voor: €2499,-.

Let op! OP=OP 

> Actieduur: 22 november tot en met 27 november 2017 

Naar YourMacStoreBlack Friday Deals

Black Friday Central Point 

Black Friday Central PointCentral Point richt zich naast de zakelijke klant ook gewoon op consumenten. Dat is wel zo prettig want Central Point doet al een aantal een jaren met Black Friday. Vooral producten als de MacBook Pro, iPhone 8, Iphone X of iPad komen voorbij met flinke korting tijdens Black Friday. Central Point begint al 20 november duurt tot en met 27 november.

> Actieduur: 20 november tot en met 27 november 2017. 

CentralpointBlack Friday

Black Friday MediaMarkt 

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt werkt tijdens het Black Friday weekend veel met Cash Back acties. Bij Cash Back deals koop je de actieproducten gewoon tegen de normale verkoopprijs en krijg je het cashback bedrag later teruggestort op je rekening. Je dient je hiervoor wel te registreren en zelf het bedrag online ‘terug te vragen’. Vorig jaar heeft MediaMarkt tijdens Black Friday op de MacBook Pro korting gegeven. Black Friday 2017 wordt hopelijk ook weer bij de MediaMarkt een goedkoop weekend. 

> Actieduur: 24 november tot en met zondag 26 november 2017 

Naar MediaMarktBlack Friday Deals

Black Friday Apple Conrad 

Black Friday ConradBlack Friday is ook volgens Conrad de beste tijd van het jaar om je slag te slaan en de allerbeste aanbiedingen binnen te slepen. Vorig jaar werd Black Friday bij Conrad de dag Tech Friday genoemd. Een dag vol superaanbiedingen. Aanbiedingen werden gegeven bijvoorbeeld op iPhone 6, Playstation en Sonos. Daarnaast werd over het gehele assortiment 10% korting gegeven. Conrad deelt ook mee met Black Friday 2017. Schrijf je in voor de deal-alerts en je weet als eerst wat de deals voor dit jaar gaan worden.

> Actieduur: 24 november 

Naar ConradBlack Friday Deals

Black Friday Paradigit 

Black Friday ParadigitWe zien op de website dat Paradigit deelneemt aan Black Friday op 23 november 2017. Dat is een dag eerder dan de officiële start van Black Friday op 24 november.  We kunnen kortingen tot wel 70% verwachten op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad. Lees meer over Paradigit en de live deals.  

> Actieduur: 23 november tot en met ….?

Naar ParadigitBlack Friday

Black Friday Alternate

alternate Black FridayAlternate is al een paar jaar deelnemer van Black Friday. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Alternate is ook gespecialiseerd in gaming en dan met name voor de PC. Maar ze verkopen ook stofzuigers en speelgoed. Daarnaast zijn ze ook dealer van Apple. Van alle markten thuis dus.

> Actieduur: 24 november tot en met 27november 2017. 

Naar AlternateBlack Friday

Black Friday Apple Wehkamp 

Black Friday WehkampWehkamp geeft tijdens Black Friday hoge kortingen op elektronica, fashion, gaming en speelgoed. Wehkamp heeft merken als Apple, HP, Bosh, Miele en nog veeleer meer A-merken. Vorig jaar heeft Wehkamp tot 20% korting gegeven op Apple producten. Dit jaar zullen ze vast en zeker weer mooie artikelen selecteren. Lees meer over wehkamp en de live deals. > >

>Actieduur: 24 november tot en 27 november 2017 

Naar WehkampBlack Friday Wehkamp

Andere Apple-Dealers die ook meedoen met Black Friday zijn:

Deel deze Black Friday dealsShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest