Wat is Amazon Prime Day 2023?

amazon prime 2020

Vóórdat we het kunnen gaan hebben over wat Amazon allemaal voor moois voor ons heeft op Black Friday moeten we het eerst hebben over Amazon Prime Day 2023 in Nederland.

Nu Amazon éindelijk direct vanuit Nederland beschikbaar is en de meeste online-shoppers Amazon al wel eens uitgeprobeerd heeft komen we een nieuw fenomeen tegen. Amazon Prime Day

Wat is Amazon Prime Day?

Amazon prime day is 1 dag in het jaar waarop Amazon forse kortingen biedt op alles, van 4K-tv’s tot wasmiddelen. Meestal gehouden in juli, is het evenement nu gegroeid van 24 uur naar 48 uur. Door het coronavirus is de planning voor Amazon Prime Day flink opgeschoven. Dit jaar is het de 6e jaarlijkse Prime Day en we verwachten dat de deals dit jaar die van vorig jaar zullen overtreffen.

Maar: je moet wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren. Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een gratis proefabonnement van 30 dagen af, zodat je meteen kunt meedoen!

Wanneer is Amazon Prime Day?

Wanneer de Amazon Prime Day 2023 plaats vindt is nog even afwachten. Deze datum is nog niet bekend. Vorig jaar vond deze dag plaats op 13 oktober en 14 oktober.

Maar wat is Amazon Prime dan?

Amazon Prime is een abonnementsservice die leden toegang geeft tot verschillende Amazon-voordelen.

Als je geen Prime-lid bent, vraag je je waarschijnlijk af wat Amazon Prime is.

De voordelen van Amazon Prime zijn:

  • Versnelde verzending – binnen twee dagen
  • Toegang tot Prime video – dé Netflix concurrent
  • Prime Gaming – maandelijkse selectie gratis games, gratis ingame-content, Twitch channel abonnement en meer
  • Amazon Photos – 0nbeperkte opslag van foto’s die je eenvoudig kunt delen met anderen

Voor veel consumenten is Amazon Prime een no-brainer voor alleen de verzendkosten al. Een Amazon Prime-lidmaatschap kost slechts EUR 35,88 per jaar (2,99 / maand). Dus als je er aan denkt om je aan te sluiten bij de 150 miljoen! leden die Amazon momenteel heeft, kunnen we je dat niet kwalijk nemen.

Een van de ‘verborgen’ voordelen van Prime-leden is de mogelijkheid om Amazon Prime Day-deals te kopen.

Omdat Amazon zoveel producten heeft slaag je altijd bij Amazon. Kijk hier voor de categorie van je keuze.

Amazon Black Friday 

Amazon is al vanaf het begin deelnemer van Black Friday. Dit jaar mogen wij ze ook weer op de lijst van Black Friday deelnemers plaatsen. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Amazon heeft een breed assortiment, van alle markten thuis dus.

Wanneer is Amazon Black Friday?

De Amazon Black Friday 2021 deals zullen deze maand al van start gaan. Extra vroeg dus volgens een lek dat we hebben gevonden op een site voor Amazon-verkopers. Eind oktober zouden de kortingen op Amazon.com en Amazon.nl al van start gaan.

Deze Pre-Black Friday deals zullen vervolgens drie weken online staan, tot donderdag 19 november.

Amazon Black Friday 2021 zal op nog een andere manier afwijken. Dit jaar zullen ook klanten die geen Prime-abonnee zijn toegang hebben tot de vroege kortingen. Dat is niet alleen belangrijk voor de consument, maar ook voor retailers die zoveel mogelijk klanten willen aanspreken.

Dagdeal Amazon:

Kun je niet zolang wachten tot Black Friday? Bekijk dan alvast de dagdeals hieronder:

Comments are closed.