Black Friday Toms

Black Friday TOMS Wil je tijdens Black Friday naast jezelf ook iemand anders heel blij maken met nieuwe schoenen? Shop dan tijdens Black Friday bij TOMS. Een mooi concept waarbij met elk verkochte paar schoenen een nieuw paar schoenen wordt gegeven aan een kind in nood.

Wanneer begint Black Friday TOMS?

We weten dat TOMS deelneemt aan Black Friday 24 november 2017. En mooi nieuws: Ze doen mee tot en met 30 november. Dat is dus 7 dagen lang korting.

Welke items?

Met Back Friday zijn er kortingen tot wel 60% op geselecteerde items. TOMS heeft ook hele leuke tassen waar iedereen vrolijk van wordt. En ben je nog opzoek een zonnebril? Naast dat deze zonnebrillen heel gaaf zijn en fijn dragen, biedt het je ook de kans om het gezichtsvermogen te herstellen van een mens in nood. Wel zo mooi! Vanaf 24 november dus meer meer meer!

Naar TomsBlack Friday Toms

Voor wie is Black Friday TOMS?

Voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast de espadrille-geïnspireerde Classics, biedt TOMS een verscheidenheid aan schoenstijlen. Van herenschoenen voor elke dag zoals Paseos tot de leuke en vlotte Strappy Wedges (sleehaksandaal). De babyschoentjes zijn overigens heel schattig. En met elke de aankoop die jij doet, helpt TOMS een mens in nood. One for One.

Leuke feitjes over TOMS

TOMS™ werd in 2006 opgericht door Blake Mycoskie, die zich liet inspireren tijdens een reis door Argentinië. Daar zag hij extreme armoede en gezondheidsomstandigheden en kinderen die blootvoets rondliepen. Het uitgangspunt van TOMS™ is eenvoudig: Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, schenkt TOMS™ een nieuw paar aan een kind in nood.

Voor welke TOMS ga jij?

Social tagging: > > >

Geef een reactie