Black Friday Center Parcs

Heb je na Black Friday al vakantieplannen? Doe nieuwe ervaringen op in Center Parcs! Met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder. Center Parcs heeft onlangs de Zoover Award 2017 in de categorie “Beste Vakantie Bungalowpark XL” gewonnen. En nu we 50 jaar jong zijn, zetten we weer een compleet nieuwe standaard neer voor familievakanties. 

Zo geniet je bijvoorbeeld in verschillende parken van vernieuwde cottages, en er volgen er veel meer. Of dompel je onder in luxe in een Exclusive cottage, met je eigen wellness-ruimte. In Zuid-Duitsland vier je  aan de voet van de Alpen een heerlijke vakantie in het gloednieuwe Park Allgäu.

Black Friday Center Parcs

Center Parcs heeft tijdens het Black Friday weekend mooie aanbiedingen. Wellicht zit er voor jullie een mooie kerstvakantie in of een voorjaarsvakantie met korting.

Kun je niet zolang wachten?

Wist je Center Parcs op iedere woensdag van de de week flinke kortingen aanbiedt? Bekijk de waanzinnige woensdag kortingen hier. Daarnaast  heb je ook nog de vroegboekkortingen en de 55+ korting.

Geef je op voor de deal-alert zodat je geen korting mist!

Naar Center ParcsBlack Friday

Comments are closed.