Elektronica & Witgoed

Black Friday is de beste tijd van het jaar om goedkoop elektronica & witgoed te kopen. Denk aan laptops, tablets, smartphones, tv’s, wasmachines, spelcomputers van bekende merken als Sony, Apple en Playstation.

Wanneer Black Friday 2018?

Black Friday start op 23 november dit jaar. Bij veel deelnemende webshops in de nacht van donderdag op vrijdag om 00:00 uur. Reserveer donderdagnacht in je agenda. Sommige webshops starten zelfs al met kortingen op Thanksgiving Day. Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan gratis in voor de Black Friday Deal-Alert. 

Hieronder tref je een overzicht aan van de beste aanbieders die zeker met topdeals komen tijdens Black Friday Elektronica 2018. 

Black Friday Electronica 2018:

Black Friday Coolblue

Black Friday ElektronicaCoolblue heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan Black Friday. De verassing was dat ze een hele week eerder van start gingen. Lees meer over Coolblue en bekijk de dagdeals.  Iedere dag komt Coolblue met nieuwe aanbiedingen. Onder andere SONOS en voor de VR-fans: De Oculus RIFT was ook van de partij vorig jaar. 

 

Naar CoolblueBlack Friday Deals

Black Friday Media Markt 

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt werkt tijdens het Black Friday weekend veel met cashback acties. Bij Cash Back deals koop je de actieproducten gewoon tegen de normale verkoopprijs en krijg je het cashback bedrag later teruggestort op je rekening. Je dient je hiervoor wel te registreren en zelf het bedrag online ‘terugvragen’.

 

Naar MediaMarktBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Bol.com

Blackfriday speelgoedBol.com heeft voorgaande jaren ook meegedaan met Black Friday en Cyber Monday. En ook tijdens Black Friday 2018 zijn ze weer van de partij! Fijne aan Bol.com is dat je er zo’n beetje alles kunt kopen en op verschillende producten korting kunt verwachten zoals op boeken, speelgoed, babyartikelen, games en elektronica

 

   Naar Bol.comBlack Friday Deals

Black Friday Wehkamp 

Wehkamp geeft tijdens Black Friday hoge kortingen op elektronica, fashion, gaming en speelgoed. Wehkamp heeft merken als Apple,Sonos, Samsung, HP, Acer, Lenovo, JBL, Harman Kardon, Huawei Bosh, Miele en nog veel meer meer A-merken. De korting lopen tot 20% Dit jaar zullen ze vast en zeker weer mooie artikelen selecteren. 

 

Naar WehkampBlack Friday Deals

Black Friday BCC 

BCC Black FridayTijdens het Black Friday weekend (tot met Cyber Monday 26 november) van BCC gaan bijna alle prijzen in het assortiment omlaag. BCC geeft grote korting op duizenden artikelen, dus daar zit ook voor jou iets aantrekkelijks bij. Of je nou een televisie, een telefoon, een tablet of een wasmachine wilt kopen, het Black Friday weekend van BCC is de tijd om toe te slaan. Goedkoper wordt het namelijk niet meer. Meld je aan voor de BCC nieuwsbrief en win een SAMSUNG Full HD TV. 

 

Naar BCCBlack Friday Deals

Black Friday Paradigit 

Black Friday ParadigitWe zien op de website dat Paradigit deelneemt aan Black Friday 2018. We kunnen kortingen tot wel 70% verwachten op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad. Lees meer over Paradigit en de live deals.

 

Naar ParadigitBlack Friday

Black Friday Blokker 

Black Friday blokkerDe ‘vernieuwde’ Blokker doet dit jaar ook weer mee met Black Friday. Blokker heeft een groot assortiment aan witgoed zoals koelkasten, vriezers, stofzuigers maar ook games en accessoires voor de Playstation 4 en X-Box en speelgoed.  Dit jaar geven ze tot 30% korting op veel artikelen waaronder dus ook elektronica en witgoed. Meer over Blokker en Live Deals. 

 

Naar BlokkerBlack Friday Deals

Black Friday Alternate 

alternate Black FridayAlternate is al een paar jaar deelnemer van Black Friday. Dit jaar mogen wij ze weer op de lijst Black Friday Elektronica & Witgoed plaatsen. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Alternate is ook gespecialiseerd in gaming en dan met name voor de PC. Maar ze verkopen ook stofzuigers en speelgoed. Van alle markten thuis dus. Bekijk hier de dagdeals van Alternate.

 

Naar AlternateBlack Friday

Samsung Black Friday 

Samsung Black FridaySamsung doet dit jaar ook mee met Black Friday 2018. Samsung verkoopt onder andere de Smartphone Galaxy, wasmachines, tv’s, koelkasten, stofzuigers en andere huishoudelijke producten 

 

Naar SamsungBlack Friday

Black Friday Conrad 

Black Friday ConradBlack Friday is ook volgens Conrad de beste tijd van het jaar om je slag te slaan en de allerbeste aanbiedingen binnen te slepen. Vorig jaar werd Black Friday bij Conrad de dag Tech Friday genoemd. Een dag vol superaanbiedingen. Aanbiedingen werden gegeven bijvoorbeeld op iPhone 6, Playstation en Sonos. Conrad deelt ook mee met Black Friday 2018. Schrijf je in voor de deal-alerts en je weet als eerst wat de deals voor dit jaar gaan worden.

 

Naar ConradBlack Friday Deals

Black Friday Elektronica Expert 

Black Friday Electronica winkelsDe Expert doet ook in dit jaar weer mee met Black Friday Elektronica. Vorig jaar heeft deze electronica & witgoed specialist vanaf Black Friday tot en met Cyber Monday heel veel korting gegeven. 4 dagen lang dus! Expert heeft een ruim assortiment in wasmachines, magnetrons, computers (ook iPads), stofzuigers, etc. Zeker de moeite waard om op deze dag een grote aankopen te doen, want de rest van het jaar tref je het niet meer zo goedkoop. Meer lezen over Expert en Black Friday


Topacties 2017:  50 euro korting op een Sonos PLAY:1 43% korting op een iPhone 5 16 GB (Refurbished A-Grade) 20% korting op een Acer ES1-572-568R laptop

Naar ExpertBlack Friday Deals

Black Friday Central Point 

Black Friday Central PointCentral Point richt zich naast de zakelijke klant ook gewoon op consumenten. Dat is wel zo prettig want Central Point doet al een aantal een jaren met Black Friday. Vooral producten als de MacBook Pro, iPhone 8, Iphone X of iPad komen voorbij met flinke korting tijdens Black Friday 2018. 

 

CentralpointBlack Friday

Scroll Up