Black Friday Lucardi 2021

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs en helemaal tijdens Black Friday! Perfect zo voor alle feestdagen.

De collectie horloges, oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende ‘klassiekers’ zijn vertegenwoordigd. Ze bieden trendy zilveren sieraden, betaalbare gouden sieraden, klassieke trouwringen, stijlvolle diamanten ringen en stoere stalen items aan.

Lucardi heeft een supergave collectie van Guess! Maar ook de geschenken als zilveren rammelaars, haarlokdoosjes en kinderbestek zijn heel mooi om te geven. Wil je iemand iets cadeau doen maar weet je niet wat? Laat je dan inspireren door de cadeausets afgestemd op jouw budget.

Wanneer begint Black Friday Lucardi? 

Lucardi heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan Black Friday. Er werd op bepaalde tijdstippen korting gegeven op ALLES. Ook in het weekend en op Cyber Monday. Je moet de website dus goed in gaten houden komende Black Friday.

Korting op welke artikelen tijdens Black Friday?

20% korting op ALLES! Je kunt dus volop profiteren van Black Friday zo voor de feestdagen.

Waar?

Zowel online als in de winkels van Lucardi is de Black Friday actie geldig. De logistieke afdeling staat paraat om zo snel mogelijk alle pakketjes te versturen. In de winkels staat het personeel klaar om iedereen hartelijk te verwelkomen en de klantenservice heeft de telefoon bij de hand om je te woord te staan.

Verzending tijdens Black Friday Lucardi?

Verzending bij Lucardi is tijdens Black Friday € 1,99 voor brievenbus en via DHL kost de verzending € 2,99 of gratis vanaf € 39,99

Tijdens drukke dagen als Black Friday zorgt Lucardi er altijd voor dat de pakketdienst meerdere malen per dag langskomt om alle pakketjes mee te nemen richting het logistiek centrum.

Comments are closed.