Playmobil

Wil jij een klein iemand heel blij maken met Playmobil tijdens de feestdagen? Zorg er dan voor dat je tijdens Black Friday Playmobil alvast je speelgoed aankopen doet. Je bespaart namelijk een behoorlijk bedrag op je aankopen tijdens Black Friday. 

Wanneer Black Friday 2018?

Black Friday start op 23 november dit jaar. Bij veel deelnemende webshops in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00:00 uur. Reserveer donderdagnacht in je agenda. Sommige webshops starten zelfs al met kortingen op Thanksgiving Day en gaan door tot en met Cyber Monday. Wil jij geen deal missen? Schrijf je dan gratis in voor de Black Friday Deal-Alert. 

Naast dat de webshop van Playmobil meedoet met Black Friday zijn er ook een aantal speelgoedwinkels die korting geven tijdens Black Friday 2018 op het hele assortiment waaronder dus ook Playmobil. Hieronder een selectie van webshops met Playmobil die meedoen met Black Friday 2018:

Black Friday Playmobil webshops

Playmobil official webshop 

Black Friday PlaymobilSinds 1974 is PLAYMOBIL® een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Playmobil heeft aangegeven deel te nemen aan Black Friday 2017. De grote vraag blijft natuurlijk hoeveel korting er gegeven gaat worden? Vaak geeft Playmobil kortingen tot wel 30% en gratis verzending. En bij Playmobile.nl hebben ze natuurlijk heel veel soorten Playmobil voor verschillende leeftijden. Genoeg speelgoed te vinden dus voor de Sint.

Naar PlaymobilBlack Friday

Black Friday Playmobil bij Bart Smit 

Black Friday speelgoedwinkelsBij Bartsmit.com zijn alle bekende speelgoedmerken zijn vertegenwoordigd, zoals LEGO, Playmobil, Barbie, Fisher-Price, VTech en nog veel meer. Bart Smit doet ook dit jaar weer mee met Black Friday. Voorgaande jaren waren voornamelijk games en consoles voor de PS4 en X-box in de aanbieding. Wat gaat het in 2018 worden? 

Naar Bart SmitBlack Friday

Playmobil bij Intertoys 

Black Friday intertoysOp Intertoys.nl staat een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels, Playmobil en een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux. Tijdens Black Friday 2018 werd er voornamelijk heel veel korting gegeven op games, spelcomputers en consoles voor de PS4 en Xbox. Daarnaast 15% korting op al het speelgoed (met uitzondering van games en consoles).

Naar IntertoysBlack Friday

Black Friday Toys ”R” Us

Bij Toys “R” US zijn de Black Friday aanbiedingen vooral gericht op speelgoed! Zo werd tijdens het Black Friday weekend in 2016 20% korting gegeven op heel veel merken. In het rijtje stonden: Hot Wheels, Playmobil, Barbie, Duplo, Pucky Fietsen, Fisher Price, Star Wars, Baby Annabell en nog vele meer. De moeite waard om dus op tijdens Black Friday Sint inkopen te doen. Wist je trouwens dat er sinds kort ook een Babies ”R” Us is? Speciaal voor babyartikelen.

Naar Toys R UsBlack Friday

Playmobil bij Blokker 

Black Friday blokkerDe webshop van Blokker heeft een groot assortiment in kwaliteit speelgoed: van de vertrouwde merken als LEGO, Playmobil, VTech en Disney tot de nieuwste trends op het schoolplein. Vanaf Black Friday wordt 4 dagen lang tot 30% korting gegeven op heel veel artikelen waaronder dus ook speelgoed. 

Naar Blokker.Black Friday Deals

 

Scroll Up