Speelgoed & Games

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur is het erg fijn om cadeautjes met korting te kunnen kopen. Tijdens Black Friday weekend zijn er leuke speelgoedwinkels die deelnemen. En de kortingen kunnen hoog oplopen. Denk aan kortingen op PS4 spellen, Xbox One spellen en korting op de nieuwste PS4 en Xbox spelcomputers.

Maar ook veel korting op speelgoed bij Toys “R” Us voor de kleintjes als Playmobil, V-Tech, Duplo, Fisher Price en Chicco. We houden de Black Friday speelgoed deals scherp in de gaten. Geef je op voor onze deal-alert en mis geen deal! 

Wil je specifiek PS4-aanbiedingen? Bekijk dan hier het overzicht voor de PS4.

Hieronder onze selectie deelnemers Black Friday Speelgoed.

Black Friday Toys ”R” Us

Black Friday toys r usBij Toys “R” US zijn de Black Friday aanbiedingen vooral gericht op speelgoed! Zo werd tijdens het Black Friday weekend in 2017 20% korting gegeven op heel veel merken. In het rijtje stonden: Hot Wheels, Barbie, Duplo, Pucky Fietsen, Fisher Price, Star Wars, Baby Annabell en nog vele meer. De moeite waard om dus op tijdens Black Friday Sint inkopen te doen. Wist je trouwens dat er sinds kort ook een Babies ”R” Us is? Speciaal voor babyartikelen.

Naar Toys R UsBlack Friday Deals

Black Friday Speelgoed Bol.com

Blackfriday speelgoed

Bol.com is al 3 jaar actieve deelnemer aan Black Friday. En hoe?! Grote prijsknallers die kunnen oplopen tot 50% vind je vooral bij de electronica en witgoed als computers, tv’s, laptops, magnetrons, consoles en games. Maar ook kortingen op boeken, babyartikelen en speelgoed! Kortingen kunnen hoog oplopen. Bol.com heeft voor Black Friday 2018 ook weer mooie deals hebben. Kijk snel! 

Bol.com Black Friday Deals

HEMA Black Friday 

Hema Black FridayHEMA is enorm handig bij verjaardagen en cadeautjes. Dat komt omdat ze hele leuke betaalbare  spulletjes verkopen. De uitdeel-cadeautjes voor traktaties zijn super leuk. Ook het speelgoed zoals de dino’s en de boerderijdieren zijn  leuk om te geven. HEMA doet ook dit jaar weer mee met Black Friday. Vorig jaar was het speelgoed 2e halve prijs. Snel naar de HEMA.

 

Naar HEMABlack Friday Deals

Black Friday Intertoys 

Black Friday intertoys
Op Intertoys.nl staat een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels, Playmobil en een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux. Tijdens Black Friday werd er voornamelijk heel veel korting gegeven op games, spelcomputers en consoles voor de PS4 en Xbox. Tijdens Black Friday 2017 werd er 15% korting op al het speelgoed (met uitzondering van games en consoles)

 

Naar IntertoysBlack Friday Deals

Black Friday Speelgoed Blokker

Black Friday blokkerDe webshop van Blokker heeft een groot assortiment in kwaliteit speelgoed: van de vertrouwde merken als LEGO, Playmobil, VTech en Disney tot de nieuwste trends op het schoolplein. Vorig werd er vanaf Black Friday 4 dagen lang 20% korting gegeven op heel veel artikelen waaronder dus ook speelgoed. Lees hier meer over Blokker en de soorten Black Friday aanbiedingen. 

Naar Blokker.Black Friday Deals

Black Friday Playmobil

Black Friday PlaymobilPlaymobil had vorig jaar aangegeven deel te nemen aan Black Friday. Helaas hebben ze uiteindelijk geen aanbiedingen kunnen doen. Wellicht dit jaar? Vaak geeft Playmobil kortingen tot wel 30% en gratis verzending. En bij Playmobile.nl hebben ze natuurlijk heel veel soorten Playmobil voor verschillende leeftijden. Genoeg speelgoed te vinden dus voor de Sint. Schrijf je in voor onze deal-alert om er op tijd bij te zijn. 

Naar Playmobil.nlBlack Friday Deals

Black Friday bij de Wehkamp 

Wehkamp logo korting blackfridayDe Wehkamp komt tijdens Black Friday naast aanbiedingen op speelgoed ook met aanbiedingen op games, game accessoires en consoles. Zo waren er vorig jaar aanbiedingen op de PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. Ook op de beste games, zoals FIFA, Call of Duty, Super Mario en Need for Speed. En ben jezelf nog opzoek naar een leuk outfit? Dan kun je deze ook met korting shoppen!

Naar de WehkampBlack Friday

Scroll Up