Black Friday Expert

Dit jaar is ook Expert weer deelnemer van Black Friday 2018! Wil jij je stofzuiger, wasmachine, tv of laptop met korting kopen? Zorg er dan voor dat je deze producten tijdens Black Friday Expert inslaat. Expert strooit namelijk een hele week lang met kortingen. Black Friday begint bij Expert al op zaterdag 17 november en duurt tot en met maandag 26 november. Expert heeft geregeld topaanbiedingen en cashback acties.

Wanneer begint Black Friday Expert?

We weten dat Expert aan Black Friday deelneemt op  17 november 2018. En de actie duurt tot en met Cyber Monday 26 november.

Welke artikelen?

Witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. De aanbiedingen voor 2018 zijn bekend. Hieronder de beste Black Friday aanbiedingen:

Enkele Black Friday aanbiedingen:

300 euro korting op Samsung 49 inch QLED TV, van 1.099,- voor 799,-

50 euro korting op de Sonos Beam in kleur zwart of wit, van 449,- voor 399,-

Apple Airpods alleen op Black Friday in de aanbieding(de prijs is nog niet bekend).

Philips Airfryer XL van 189,- voor 139 

100 euro korting op een Acer Aspire 3 laptop

Voor wie is Black Friday Expert?

Expert staat voor Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Ook online houdt Expert vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal. Vind jij dat ook belangrijk? Bestel dan bij Expert. Vandaag besteld is morgen (of zelfs s’avonds in huis).  

Meld je aan voor de Deal-Alert en je weet als eerste wanneer Black Friday van start gaat. Welke Elektronica & Witgoed items ga jij kopen tijdens Black Friday?

Leuke feitje over Expert:

Expert is in zeventien Europese landen vertegenwoordigd en wereldwijd in twintig landen. In Europa is Expert de grootste retailer binnen home-elektronica en ook in Nederland mag de formule zich met 140 winkels en een landelijke webshop tot de top 3 rekenen.

Witgoed wel online aankopen? Juist het uitgebreide assortiment en lage verkoopprijzen zijn de sterke punten van webwinkels. Als je geen ‘dief van je eigen portemonnee’ wilt zijn, koop dan je witgoedapparatuur online.

 

 

Deel deze Black Friday dealsShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Social tagging: >

Geef een reactie

Korting Black Friday