Black Friday Prénatal 2023

Al 6 jaar op rij doet Prénatal mee aan Black Friday. Voor veel (aanstaande) ouders een verassing, want de Prénatal komt met heel veel leuke aanbiedingen tijdens Black Friday. Het is moeilijk te voorspellen wat dit jaar de aanbiedingen gaan worden. Wel kunnen we de aanbiedingen van vorig jaar toelichten. Dan heb je enig idee wat je kunt verwachten. De actie gaat donderdagavond 16 november 2023 om 18:00 uur van start. 

Welke aanbiedingen tijdens Black Friday Prenatal?

Black Friday PrénatalSpeelgoed

Vorig jaar werd 20% korting gegeven op al het speelgoed.

Autostoeljes

Vorig jaar werd 20% korting gegeven op veel autostoelen waaronder Maxi Cosi

Kinderwagens

Kinderwagens waar korting op gegeven werd waren de Easy Walkers, Joolz en Bugaboo. Kortingen liepen op tot wel 150 euro.

Matrassen

De kortingen op ledikant en wieg matrassen tijdens Black Friday liepen op tot 20%. 

Meer meer meer

Er waren nog veel artikelen die scherp geprijsd waren. Denk aan babyfoons, veiligheidsartikelen ook 20% op heel veel kleding! Erg handig zo voor de Sint en Kerst.

Wanneer is Prenatal Black Friday?

De actie start al op 16 november 2023 om 18:00 uur! De Black Friday actie duurde de hele week tot en met 27 november! Wil je op tijdig geïnformeerd worden over de Prenatal Black Friday Deals? Schrijf je dan in voor de deal-alert! 

Wist je trouwens dat 2 maal per jaar de mama mazzeldagen plaatsvinden? Ben je tijdens Black Friday niet geslaagd? In maart zijn de mama mazzelden weer! (als dit niet te laat is voor jullie). Lees hier meer over de mama mazzeldagen bij de Prenatal. 

Bekijk hier alle babywinkels die meedoen met Black Friday. 

Naar Prenatal Black Friday

Geef een reactie