Black Friday Prénatal 

Black Friday Prenatal is begonnen! 

Al 3  jaar doet Prénatal mee aan Black Friday. Voor veel (aanstaande) ouders een verassing, want de Prénatal komt met heel veel leuke aanbiedingen tijdens Black Friday. Het is moeilijk te voorspellen wat dit jaar de aanbiedingen gaan worden. Wel kunnen we de aanbiedingen van vorig jaar toelichten. Dan heb je enig idee wat je kunt verwachten.

Black Friday PrénatalWelke aanbiedingen tijdens Black Friday Prenatal?

Autostoeljes

Vorig jaar werd 40 euro korting gegeven op veel autostoelen waaronder Maxi Cosi Pearl, Cabrio Fix en Rodi. Andere autostoelen met korting waren de Joie autostoelen.

Kinderwagens

Kinderwagens waar korting op gegeven werd waren de Easy Walker Mosey en de Joie. Kortingen liepen op tot wel 150 euro.

Campingbedjes

Een campingbedje komt altijd van pas. Handig om in huis te hebben. De kortingen tijdens Black Friday liepen op tot 30 euro.

Meer meer meer

Er waren nog veel artikelen die scherm geprijsd waren. Denk aan babyfoons, wipstoeltjes en ook kleding! Erg handig zo voor de Sint en Kerst.

Wanneer is Prenatal Black Friday?

Vorig jaar begon de actie al op 22 november! De Black Friday actie duurde hele week tot en met 2 december! Wil je op tijdig geïnformeerd worden of de Prenatal Black Friday Deals? 

Wist je trouwens dat 2 maal per jaar de mama mazzeldagen plaatsvinden? Ben je tijdens Black Friday niet geslaagd? In maart zijn de mama mazzelden weer! (als dit niet te laat is voor jullie). Lees hier meer over de mama mazzeldagen bij de Prenatal. 

Bekijk hier alle babywinkels die meedoen met Black Friday. 

Naar Prenatal Black Friday

Geef een antwoord

Korting Black Friday