Ditverzinjeniet.nl

DVJN12_728x90
Dit verzinnen we niet….Ditverzinjeniet.nl doet ook mee met Black Friday! Als je even geen coole gadgets of cadeaus kunt verzinnen dan is dit de webshop waar je zeker slaagt. In Nederland zijn deze design producten vaak nog niet verkrijgbaar dus origineel ben je zeker. Bekijk hieronder een paar leuke voorbeelden van grappige gadgets: 

 

ditverzinjeniet black fridayLuf Design Flip Base: Een hele populaire gadget van dit moment is de Luf Design Flip Vase. Ben jij zo’n persoon wiens humeur kan omslaan als een blad aan de boom of ken jij iemand wie je hierin herkent? Dan is de Flip Vase van Luf Design wat voor jou. Dit unieke vaasje kan keer op keer van uiterlijk wisselen. Kies één van de zeven designs die het beste past bij de bloemsoort, of wissel dagelijks voor de variatie. Één losse bloem of een eenvoudig takje met bladeren komt in dit vaasje helemaal tot zijn recht

tipsy wine glasses Tipsy wijnglazenNa een paar glazen wijn is het helemaal niet zo gek dat je alles niet meer zo helder ziet. Maar met de Tipsy wijnglazen is dat eigenlijk al zo voordat je de eerste slok hebt genomen. Deze wijnglazen hebben namelijk steeltjes die helemaal scheef staan. Verwissel het wijnglas van je gasten na een paar glazen als je opnieuw een wijntje inschenkt..  

 

dinner winner bord black fridayVul elk vakje met wat eten. Op het eind kan je een toetje of kleine verrassing voor je kindje verstoppen onder het Finish-bakje. Het Dinner Winner bord is gemaakt van melamine. Het is veilig voor je voedsel en kan afgewassen worden in de vaatwasser. Het bord zit verpakt in een luxe cadeauverpakking. 

Bestel bij ditverzinjeniet.nl 

 

Tijdens Black Friday ontvang je % korting op met code: 

Naar Ditverzinjeniet.nlBlack Friday

 

Comments are closed.