Apple

Tijdens Black Friday wordt ook in Nederland op verschillende Apple producten korting gegeven. Denk aan iPhones, MacBooks Pro, iPads en Mac’s. Je kunt je tijdens dit weekend naar de drukke (lees: hele drukke winkels) winkels begeven om daar je Apple aankopen te doen, maar ervaring leert dat online shoppen de meeste kans van slagen heeft. Geen lange wachttijden en -rijen, beter overzicht in de prijzen en producten, gratis verzenden en retour. Kortom, veel voordelen! Hieronder tref je een overzicht aan van Apple dealers die met  mee doen met Black Friday Apple 2018. 

We weten nog niet wat voor Apple producten er in aanbiedingen komen tijdes Black Friday 2018. Dit wordt door de winkeliers aan ons pas vlak voor de start bekend gemaakt (schrijf je in voor onze deal-alert en je bent er al eerste bij). Wel kunnen we je vertellen wat er vorig jaar tijdens Black Friday is weggegeven. Dan heb je een beetje een idee wat voor soort aanbiedingen er gaan komen. 

Datum Black Friday en Cyber Monday 2018

Het Apple Black Friday Kortingsweekend bij de deelnemende webshops begint op vrijdag 23 november en kan wel duren tot en met maandag (Cyber Monday) 26 november 2018. Sommige winkels kiezen voor 1 dag en andere winkels voor 4 dagen. Ook zijn er winkels die al eerder in november beginnen. 

Deelnemende Back Friday Apple winkels:

Black Friday Amac 

Black Friday Apple Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 46 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod is dit een hele goed plek voor je Black Friday Apple-aankopen. Tijdens Black Friday 2017 werd er korting gegeven op Macs, iPads en Apple TVs. Daarnaast komen er ook nog extra kortingen op diverse accessoires. Zorg dat je er op tijd bij bent! 

Naar AmacBlack Friday

Black Friday Apple Coolblue 

Black Friday CoolblueCoolblue was vorig jaar al op 17 november gestart met Black Friday. Een hele week eerder dus. Black Friday 2018 weer? De iPhone 7 was in de aanbieding. Daarnaast de Apple MacBook Air 13 en de Apple MacBookpro 15 touch Bar. Iedere dag komen er aanbiedingen bij. 

Naar CoolblueBlack Friday

Black Friday Elektronica Bol.com 

Blackfriday speelgoedBol.com heeft voorgaande jaren ook meegedaan met Black Friday en Cyber Monday. En ook tijdens Black Friday 2018 zijn ze weer van de partij! Fijne aan Bol.com is dat je er zo’n beetje alles kunt kopen en op verschillende producten korting kunt verwachten zoals op boeken, speelgoed, babyartikelen, games en elektronica. En dus hopelijk ook Apple!

 

   Naar Bol.comBlack Friday Deals

Black Friday YourMacStore 

Black Friday AppleYourMacStore is dé online Apple expert van Nederland. Ze hebben een grote assortiment Apple producten en scherpe prijzen. Bij aankoop van een Apple product ben je altijd verzekerd van 3 jaar garantie. Ook tijdens het Black Friday Apple weekend! Klik hier voor de aanbiedingen op Macs en hier voor de Macbooks 

TOPDEALS 2017:

• De MacBook Air is te bestellen voor: €919,-;
• MacBookPro 15 inch is te bestellen voor: €1999,-;
• MacBook Pro 13 inch is te bestellen voor €1609,-;
• Macbook Pro 15 inch met touchbar is te bestellen voor: €2499,-.

Let op! OP=OP 

 

Naar YourMacStoreBlack Friday Deals

Black Friday Central Point 

Black Friday Central PointCentral Point richt zich naast de zakelijke klant ook gewoon op consumenten. Dat is wel zo prettig want Central Point doet al een aantal een jaren met Black Friday. Vooral producten als de MacBook Pro, iPhone 8, Iphone X of iPad komen voorbij met flinke korting tijdens Black Friday. Central Point begint meestal een aantal dagen eerder met Black Friday. 

 

CentralpointBlack Friday

Black Friday MediaMarkt 

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt werkt tijdens het Black Friday weekend veel met Cash Back acties. Bij Cash Back deals koop je de actieproducten gewoon tegen de normale verkoopprijs en krijg je het cashback bedrag later teruggestort op je rekening. Je dient je hiervoor wel te registreren en zelf het bedrag online ‘terug te vragen’. Vorig jaar heeft MediaMarkt tijdens Black Friday op de MacBook Pro korting gegeven. Black Friday 2018 wordt hopelijk ook weer bij de MediaMarkt een goedkoop weekend. 

Naar MediaMarktBlack Friday Deals

Black Friday Apple Conrad 

Black Friday ConradBlack Friday is ook volgens Conrad de beste tijd van het jaar om je slag te slaan en de allerbeste aanbiedingen binnen te slepen. Vorig jaar werd Black Friday bij Conrad de dag Tech Friday genoemd. Een dag vol superaanbiedingen. Aanbiedingen werden gegeven bijvoorbeeld op iPhone 6, Playstation en Sonos. Daarnaast werd over het gehele assortiment 10% korting gegeven. Conrad deelt ook mee met Black Friday 2018. Schrijf je in voor de deal-alerts en je weet als eerst wat de deals voor dit jaar gaan worden.

 

Naar ConradBlack Friday Deals

Black Friday Paradigit 

Black Friday ParadigitParadigit neemt deel aan Black Friday 2018. Vorig jaar begonnen ze 1 dag eerder. We kunnen kortingen tot wel 70% verwachten op laptops, computers, tablets, smartphones, netwerkproducten en nog véél. Vorig jaar bestond de Black Friday Topdeal uit de HP 250 G5 en de Lenovo IdeaPad. Lees meer over Paradigit en de live deals.  

 

Naar ParadigitBlack Friday

Black Friday Alternate

alternate Black FridayAlternate is al een paar jaar deelnemer van Black Friday. Ze hebben echte knalacties tijdens Black Friday en wel een paar dagen lang. Alternate is ook gespecialiseerd in gaming en dan met name voor de PC. Maar ze verkopen ook stofzuigers en speelgoed. Daarnaast zijn ze ook dealer van Apple. Van alle markten thuis dus.

 

Naar AlternateBlack Friday

Black Friday Apple Wehkamp 

Wehkamp logo korting blackfridayWehkamp geeft tijdens Black Friday hoge kortingen op elektronica, fashion, gaming en speelgoed. Wehkamp heeft merken als Apple, HP, Bosh, Miele en nog veeleer meer A-merken. Vorig jaar heeft Wehkamp tot 20% korting gegeven op Apple producten. Dit jaar zullen ze vast en zeker weer mooie artikelen selecteren. Lees meer over wehkamp en de live deals. > >

 

Naar WehkampBlack Friday Wehkamp

Andere Apple-Dealers die ook meedoen met Black Friday zijn:

Scroll Up