Black Friday bij Converse

Opzoek naar Black Friday Converse aanbiedingen? Wacht dan nog even tot 29 november 2020. Voorgaande jaren heeft Converse ook meegedaan met Black Friday. Converse is de thuisbasis van de meest iconische sneaker in de wereld: de Chuck Taylor All Star. Wie heeft ze niet gehad? Vorig jaar heeft de officiële webshop van Converse tijdens Black Friday 25% korting gegeven op geselecteerde items en 30% korting op Design Your Own Converse + gratis verzending.  

Naar alle waarschijnlijk zal het ongeveer hetzelfde in 2019 zijn. We houden het nog even spannend. Geef je op voor de deal-alert en je bent er optijd bij. Hieronder een selectie van webshop met Converse die meedoen met Black Friday 2020:

Black Friday Converse bij Converse

Black Friday ConverseConverse heeft in 2019 een super Black Friday actie gehad! Koop tijdens Black Friday 2 paar All Stars voor € 75,-. Heb je geen 2 paar nodig? Shop dan samen met vriendinnen. Je kunt zo de kosten delen. Daarnaast wordt er 25% korting gegeven op gepersonaliseerde items en geselecteerde items.

Naar ConverseBlack Friday Deals

Black Friday Converse bij Schuurman Schoenen

Black Friday schoenenSchuurman Schoenen heeft een breed en betaalbaar assortiment schoenen voor dames, heren én kids van veel bekende merke. Ook Converse.  Voorgaande jaren ontving je 4 dagen lang (vanaf Black Friday tot en met Cyber Monday) in de webshop en in de winkels 20% korting! 

Naar Schuurman SchoenenBlack Friday Deals

Black Friday Converse bij OMODA

Black Friday schoenenJe nieuwe Allstars voor een wel heel mooi prijsje in huis? No problemo! Of heb je nog een lieveling onder de AS OX?? Shoppen maar. In de online shop én winkel van OMODA krijg je heel de dag naar alle waarschijnlijkheid 20 procent korting op alles. Ook dus op die nieuwe tas, chique sjaal, coole cowboylaarzen en fijne sieraden bespaar je dus gewoon. Zooo leuk die Black Friday! Geef bij het afrekenen de kortingscode op (wordt nog bekend).

Naar OMODABlack Friday Deals

Sarenza Black Friday 

Black Friday Schoenen

Leuk! We mogen ook Sarenza aan de lijst Black Friday 2019 toevoegen. Sarenza heeft verschillende soorten acties tijdens Black Friday.

Sarenza heeft een handige indeling om te zoeken naar de juiste schoen. Zo kun je zoeken op; avondschoenen, Citywear, Eco, etc.  

Naar SarenzaBlack Friday

Black Friday Sneaker Shop

Black Friday SneakersBij de Sneakershop slaag je zeker voor je nieuwe paar Converse. Ze nemen deel aan Black Friday 2019. De vraag blijft nog even met welk aanbieding ze komen. Check tijdens Black Friday de Sneaker Shop. Bang om je favo paar te missen te vergeten? Schrijf je dan in voor onze deal-alert.

Naar SneakershopBlack Friday Sneakers

Black Friday MooieSneakers.nl

Black Friday SneakersMooiesneakers.nl staat voor lage prijzen en een goede kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Je kunt bij deze sneaker webshop terecht voor betaalbare, trendy en kwalitatief goede merkschoenen. Veel sales op als Converse. 

Naar MooieSneakers.nlBlack Friday Sneakers

Naar alle schoenenwinkelsBlack Friday Deals

Comments are closed.