Korting op PS4 tijdens Black Friday 2021?

Op 26 november 2021 is het weer zover: Black Friday! Het moment om de PS4 met korting aan te schaffen. Ook steeds meer webshops doen met met Black Friday 2021. Dat maakt de kans groter dat de PS4 en de bijbehorende games als FIFA, F1 en andere populaire games, altijd wel ergens met korting te verkrijgen is. Maar bij welke winkels en webshops? Dat wordt pas  enkele dagen voor het Black Friday weekend bekend gemaakt. Wel kunnen we afgaan op voorgaande jaren. 

Tip: Opmerkelijk was dat voorgaande jaren de PS4 vooraf (zo’n 2 tot 3 dagen) al te reserveren was bij Coolblue, Wehkamp en Bol.com. Zo had je minder kans om de aanbieding mis te lopen! Toch grepen nog heel veel mensen mis. Wees er dus echt optijd bij!

Bekijk hieronder het overzicht van de beste webshops Black Friday PS4 2021:

Black Friday PS4 2021:

Black Friday PS4 2021 bij Bol.com 

Blackfriday speelgoed

 

Bol.com is al 4 jaar actieve deelnemer aan Black Friday. Bol.com zal voor Black Friday 2020 ook weer mooie kortingen op de PS4 geven en bijbehorende Playstation 4 games. 

Black Friday PS4 bij de MediaMarkt  

Black Friday Elektronica

 

De Media Markt is ook al een aantal jaren deelnemer aan de Black Friday.  Vorig jaar was de knaller bij de Media Markt: PS4 4 Slim 1TB + 2 controllers + Spider-Man voor *289,-. Ook waren er diverse games in de aanbieding.

 

 

 

Black Friday PS4 bij Coolblue 

Black Friday Coolblue

 

Dit jaar neemt Coolblue voor de 4e maal mee aan Black Friday. Coolblue had o.a vorig jaar de PS4 + extra controler + FIFA komt er aan met korting. Check nu alvast de andere coole deals. De acties worden iedere dag ververst!!

Black Friday PS4 bij Wehkamp 

Wehkamp logo korting blackfridayDe Wehkamp doet al een paar jaar mee aan Black Friday. Ga snel naar de Wehkamp Er zijn mooie bundels en games in de aanbieding. Zo was vorig haar de knaller: 

PlayStation 4 Slim 1TB zwart + 2 controllers + Marvel’s Spider-Man voor 299,

Comments are closed.