PS4

Op 23 november 2018 is het weer zover: Black Friday! Het moment om de PS4 met korting aan te schaffen. Steeds meer webshops doen met met Black Friday 2018. Dat maakt de kans groter dat de PS4 ergens met korting te verkrijgen is. Maar bij welke winkels en webshops? Dat wordt pas een dag voor het Black Friday weekend bekend gemaakt. Wel kunnen we afgaan op voorgaande jaren.

Tip: Opmerkelijk was dat de PS4 vooraf (zo’n 2 tot 3 dagen) al te reserveren was bij Coolblue, Wehkamp en Bol.com. Zo had je minder kans om de aanbieding mis te lopen! Toch grepen nog heel veel mensen mis. Wees er dus echt optijd bij!

Bekijk hieronder het overzicht Black Friday PS4 2018:

Black Friday PS4 2018:

Black Friday PS4 2018 bij Bol.com 

Blackfriday speelgoed

Bol.com is al 3 jaar actieve deelnemer aan Black Friday. Bol.com zal voor Black Friday 2018 ook weer mooie deals hebben.

Vorig jaar was dit de PS4 aanbieding: De PS4 + extra controler + FIFA voor 279,-. Ga naar Bol en Reserveer snel!

 

Naar Bol.comBlack Friday PS4 Deal

Black Friday PS4 bij de MediaMarkt  

Black Friday ElektronicaDe MediaMarkt werkt tijdens het Black Friday weekend veel met Cash Back acties. Bij Cashback deals koop je de actieproducten gewoon tegen de normale verkoopprijs en krijg je het cashback bedrag later teruggestort op je rekening. Je dient je hiervoor wel te registreren en zelf het bedrag online ‘terugvragen.

Vorig jaar was de De PS4 1TB + Extra controller voor 277,- verkrijgbaar  Wat gaat de MediaMarkt Black Friday PS4 2018 ons brengen? 

Naar MediaMarktBlack Friday PS4 Deal

Black Friday PS4 bij Bartsmit.com 

Black Friday speelgoedwinkelsDe gameliefhebber voelt zich thuis bij Bartsmit.com. De nieuwste spelconsoles van Sony PlayStation, Microsoft Xbox en Nintendo zijn in de webshop verkrijgbaar. Tijdens Black Friday 2017 zijn voornamelijk games voor de PS4 en X-box in de aanbieding. De PS4  was tijdens Black Friday voor € 279,- verkrijgbaar. 

 

Naar Bart SmitBlack Friday PS4 Deal

Black Friday PS4 bij Coolblue 

Black Friday CoolblueDit jaar neemt Coolblue voor de 2e maal mee aan Black Friday. Coolblue had o.a vorig jaar de PS4 + extra controler + FIFA komt er aan met korting. Check nu alvast de andere coole deals. De acties worden iedere dag ververst!!

 

Naar CoolblueBlack Friday PS4 Deal

 

Black Friday PS4 bij Intertoys 

Black Friday intertoysTijdens Black Friday 2017 heeft Intertoys voornamelijk heel veel korting gegeven op games voor de PS4 en Xbox en flinke korting op de PS4. Ook Intertoys had de PS4 + extra controler + FIFA voor € 279,- in de aanbieding. 

 

Naar IntertoysBlack Friday PS4 Deal

Black Friday PS4 bij Wehkamp 

Wehkamp Black FridayDe Wehkamp doet al een paar jaar mee aan Black Friday. Voor Black Friday hadden ze in 2017 ook de PS4 + extra controler + FIFA voor 288,-. Ga snel naar de Wehkamp Er zijn nog meer mooie bundels en games in de aanbieding. 

 

Naar WehkampBlack Friday PS4 Deal

Scroll Up