Black Friday Parfum

Back Friday Parfum

BLACK FRIDAY PARFUM 

Back Friday valt precies mooi voor de feestdagen (23 november 2018) zodat je mooi kunt besparen op de Sint- en Kerstcadeautjes. Het meest favoriete cadeau om te krijgen blijft toch Parfum. Parfum is een heel persoonlijk cadeau en daarnaast is parfum ook een stukje emotie. Geuren roepen namelijk herinneringen op en geven sfeer (denk aan huisparfum). Het blijft voor de gever vaak alleen een lastige klus om een nieuw parfum cadeau te geven. Wat helpt bij de keuze in parfum is de Top 10 Damesgeuren of Top 10 Herengeuren. De top 10 wordt samengesteld op basis van de parfums die het meest verkocht zijn bij de parfumwinkels. En vaak kun je hiervan leuke giftsetjes kopen waar ook bijvoorbeeld bodylotion bij zit.

Je kunt je tijdens de weekenden voor de feestdagen naar de drukke (lees: hele drukke winkels) winkels begeven om daar je parfum en cosmetica aankopen te doen, maar ervaring leert dat online shoppen de meeste kans van slagen heeft. Geen lange wachttijden en -rijen, beter overzicht in de prijzen en producten, gratis verzenden en retour. Kortom, veel voordelen!

Hieronder tref je een overzicht aan van populaire webwinkels die met mee doen met Black Friday Parfum 2017.

ICI Paris XL Black Friday Parfum

Black Friday ParfumICI Paris XL deelt sinds 2015 ook mee aan de Black Friday Parfum aanbiedingen. ICI Paris geeft  op Black Friday 25% korting op het gehele assortiment. Op Cyber Monday kun je naar alle waarschijnlijk ook mooie kortingen verwachten. Bekijk de Top 10 parfum voor hem en haar. 

Parfumwinkel.nl Black Friday 

Black Friday ParfumBij Parfumswinkel.nl ben je aan het juiste adres voor alle parfum. Vorig jaar werd er tijdens Black Friday Parfum 35% korting gegeven op geselecteerde producten.
Wat wordt het in 2017?  Geef je op voor onze deal-alert en je weet het al eerste!

Parfum bij Bol.com tijdens Black Friday 

Black Friday ParfumMisschien niet de winkel waar je meteen aan denkt voor parfum, maar waar je wel mooie aanbiedingen treft is Bol.com. Bij Bol.com kun je ook uitgebreid winkelen voor parfum en cosmetica. Bol.com is één de aanstichters van Black Friday Nederland. Ze staan bekend om de Black Friday knallers voor Elektronica. Bekijk ook eens tijdens Black Friday de Parfumdeals. 

Black Friday Parfum bij de Bijenkorf 

Bijenkorf Black FridayTijdens Black Friday 2018 doet ook weer de Bijenkorf mee. Leuke kortingen van 30% op meer dan 40.000 artikelen. Welke topmerken zijn er dit jaar te verkrijgen met korting tijdens Black Friday Parfum? De aanbiedingen lopen vanaf 22 november tot en met 26 november. Zo kun je dus een heel weekend lang profiteren en shoppen met korting.

Naar De BijenkorfBlack Friday

Black Friday Douglas

Black Friday ParfumAfgelopen 2 jaar heeft Douglas ook deelgenomen aan Black Friday. Het is dus wel te voorspellen dat Douglas ook aan Black Friday 2018 deelneemt. Op vrijdag en zaterdag wordt er 25% korting gegeven op het gehele assortiment. En ook op Cyber Monday selecteert Douglas mooie aanbiedingen die oplopen tot wel 50% korting

Naar Douglas.nl Black Friday Deals

 Heb jij nog leuke parfumwinkels gespot die meedoen met Black Friday 2018? Laat dan een reactie achter! 
Deel deze Black Friday dealsShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest